top of page

Anton Weinberg

“Un músic meravellós, mestre i pensador” – Yehudi Menuhin

El Professor Weinberg, ha estat convidat en nombroses ocasions per impartir classes de clarinet, musica i interpretació, en les principals institucionsmusicals del món. Ha estat professor al Guildhall School of Music de Londres, a la Universitat d'Indiana i al Centre Nacional per a Estudis Orquestrals de Nova York. Als conservatoris de Beijing , Shangai i al curs internacional de Dartington. Honorat amb el “Certificat of Excelence” per la comissió de la Casa Blanca, és un dels principals adjudicadors dels concursos de l’Orquestra Simfònica de Chicago.

 

A l'estat espanyol, ha estat professor fundador de la J.O.N.D.E., i professor convidat al 7é Curs Manuel de Falla.

 

La seva investigació sobre el desenvolupament de la “personalitat estilística” en els joves intèrprets, ha estat emesa per radio i televisió i editada. Així mateix, ha publicat extensament sobre la psicologia i filosofia de la interpretació.

 

El seu coneixement en el disseny d’instruments de vent, es molt apreciat per la indústria més reconeguda que fabrica instruments i sovint és convidat per a l'anàlisi de nous productes.

 

Com a solista, Anton Weinberg ha participat pràcticament en tots els principals festivals internacionals, Enregistra regularment per a la BBC i ha participaten la banda sonora de una trentena de pel·lícules internacionals.

bottom of page